3 Kasım 2016 Perşembe

Kereviz Yapraklı Omlet



Hafta sonu yaklaşırken Pazar günlerinize renk katacak bir omlet tarifi vermek istiyorum...Sağlıklı mı sağlıklı bu omleti denemenizi tavsiye ediyorum...Sap kısımlarını kullanacaksanız biraz daha fazla pişirmeniz gerekiyor...Ben sadece yapraklarını kullandım...Gerçekten değişik bir aroması olduğunu söyleyebilirim...Omleti seven çocuklarımız içinde farklı bir lezzet olacağına inanıyorum...Sevgiler:))
 
 
Malzemeler
 
Tereyağı
3 yumurta
kereviz yaprakları (kıyılmış)
Ceviz
 
 
Yapılışı
 
Tereyağını kızdırdıktan sonra çırptığımız yumurtalarla kıydığımız kereviz yapraklarını karıştırıp, birleştirelim...Yumurta pişince tavanın altını söndürelim...İsteğe göre ceviz de ekleyebiliriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder